Home
Special Kids
Locatie
Contact
Yokido Shop

Voor wie?


Doelgroep club ''voor speciale kinderen"
Onze special club in Amsterdam West loopt al een paar jaar en is toegankelijk voor alle kinderen in de leeftijd van 6 tot 14 jaar, maar is specifiek bedoeld voor kinderen die wat meer speciale aandacht en begeleiding nodig hebben, omdat zij bepaalde belemmeringen en/of stoornissen hebben waardoor zij vooral buiten de boot vallen bij reguliere sportverenigingen of acitviteitenclubs.
Wij merken uit eigen ervaring dat vooral bij deze kinderen een specifiek aanbod in clubverband heel erg goed aanslaat.

Leerdoelen voor kinderen op de club
wij helpen de kinderen bij:
Het vergroten van hun zelfvertrouwen; Het stimuleren van het creatieve denken; Concentratie: het vinden van ontspanning en innerlijke rust; Kinderen helpen bij het vinden van evenwicht/hun balans versterken; Accepteren van de eigen mogelijkheden, maar ook van de onmogelijkheden (elk kind is anders).
 Onze vorm van activiteitenbegeleiding (2 professionele begeleidsters) die specifiek op deze kinderen gericht is, We doen Leuke, leerzame en stimulerende activiteiten in groepsverband. De kosten van de begeleiding  worden meestal betaalt vanuit een een persoons gebonden budget (PGB) dat aangevraagd kan worden bij de gemeente. Voor meer informatie kunt u even contact met ons opnemen via de contactpagina.

 

 

 
YOKIDO tel. 06 493 858 55 info@yokido.nl www.yokido.nl